Op zoek naar andullatie matras te koop?

andullatie matras te koop
ANDUMEDIC 3 Home www.hhp.be.
De ANDUMEDIC is de ideale partner voor iedereen die zijn lichaam dagelijks wenst te ondersteunen. PRODUCT DETAILS VAN DE ANDUMEDIC 3. Verneem alle details over de ANDUMEDIC 3 Home en overtuig uzelf van de kwaliteit van dit uniek product. WERKWIJZE VAN DE ANDUMEDIC 3. Dankzij de ANDUMEDIC Home, ervaart u een grotere beweeglijkheid, snellere recuperatie en minder pijn. OEFENINGEN OP DE ANDUMEDIC 3. 20 aangepaste oefeningen voor een beter resultaat. De ervaringen van onze gebruikers zijn onze beste referentie. Hier leest u diverse getuigenissen. VRAGEN AAN UW HHP ADVISEUR. Ontvang alle productinformatie en testmogelijkheden van uw hhp adviseur. ANDULLATIE BIJ U THUIS.
movetoheal.
ANDULLATIE-MATRAS SKEPP.
Om de werkwijze van onze producten te begrijpen is het van belang te weten wat er in ons lichaam gebeurt. De kleinste levende eenheid in ons lichaam is een waar kunstwerk van de natuur. Bij gebruik van onze producten ontstaan elektrische microstromen die door vibratie opgewekt worden. Daardoor kan de productie van ATP gestimuleerd en bijgevolg ook de hoeveelheid energie in onze cellen vermeerderd worden. Deze biologische energie stimuleert het regeneratieproces, ondersteunt de natuurlijke fysieke functies en verbetert de stofwisseling. Langdurig wordt alzo het herstel vergemakkelijkt. Hierop is de werkwijze van onze producten gebaseerd. De vibraties worden gekenmerkt door lage frequenties, waarvan de amplitude en frequenties stochastisch gemoduleerd worden. Bovendien is er ook de infraroodwerking op het organisme. Het warmte-effect op pijnlijke zones, waarbij ook infraroodlampen gebruikt worden, is een van de belangrijkste methodes binnen de fysiotherapie en wijd verbreid. Waar Andullatie die mikrostromen vandaan haalt is een raadsel, want die worden niet door het matras geleverd en bibberen levert geen electriciteit.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
HHP Andumedic 3 andullatie massagem. 2 februari 2018 1045: Zoersel. te koop andulatie matras. medische andulatie matras, HHP ANDUMEDIC 3. Aankoop 4/2016 voor 3985 nog in garantie tot 4/2021 in zeer goede staat door weinig gebruik, is v. 31 januari 2018 1946: Mortsel.
Andulatietherapie en mijn ervaringen Stichting Intermobiel.
Het was tevens een uitnodiging om in ons gemeenschapshuis vrijblijvend kennis te maken met deze therapie. Ik had nog nooit van andullatietherapie gehoord, maar werd wel nieuwsgierig. Wat is andullatie? Andullatie combineert vibraties met infrarood-dieptewarmte. Je gebruikt daarvoor een speciaal matras of kussen.
Andullatiematras aanschaffen Be-Relaxed.
Vraag naar de speciale voorwaarden bij Be-Relaxed! Heb je vragen? Wil je info over prijzen, kopen op afbetaling? Be-Relaxed helpt je graag verder! Beleef zelf de weldoening van de Andullatiematras bij je thuis, op elk gewenst moment van de dag!
Andullatie Wikipedia.
Andullatie of andullatietherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning. Het essentiƫle instrument is een andullatiematras. De term andullatie" is beschermd en wordt gepromoot door de firma Home Health Products HHP.
Kinesitherapie Lucia Vanden Eynde te Lovenjoel.
Andullatie, de combinatie van infraroodlicht en vibraties, is gebaseerd op het idee dat ons lichaam gezond blijft dankzij resonanties microtrillingen van onze cellen. Deze hypothese is echter niet gebaseerd op wetenschap, waardoor de gezondheidsbeweringen een basis missen. Terwijl de matrassen al meer dan 10 jaar verkocht worden, is er tot op heden nog geen goede vergelijkende, klinische studie uitgevoerd, terwijl dit toch makkelijk zou kunnen. Dat doet de wenkbrauwen fronsen. Men zou bijvoorbeeld de effecten op lage rugpijn of fibromyalgie van een warm bad en van een andullatiematras met elkaar kunnen vergelijken. Of de resonanties van de matras veranderen en vervolgens evalueren of het effect voor de patiƫnt wijzigt.

Contacteer ons