Zoeken naar andullatie apparaat

andullatie apparaat
Productgegevens Anduflex www.hhp.be.
Zo wordt het mogelijk Andullatie voor langere periodes te gebruiken in fitness en oefenprogrammas zonder verlies van efficiëntie. De ANDUFLEX is uitgerust met twee infraroodelementen. Door het geschikte programma te selecteren kunnen de met infrarood bestraalde zones zowel opgewarmd als gestimuleerd worden, of kan spierspanning verlicht worden als onderdeel van het recuperatieproces. Het infraroodeffect laat de vibraties toe dieper in het lichaam te dringen en alzo een verlichtende en relaxerende warmte in het bestraalde gebied te produceren. De ANDUFLEX werd geconfigureerd in twee zones die afzonderlijk gebruikt kunnen worden: links en rechts. Dit is handig wanneer je bv. meer pijn of kramp hebt in je linkerdij en daar speciale aandacht aan wil schenken. Speciaal ontworpen bioschuim. De ANDUFLEX werd vervaardigd in speciaal schuim dat ontworpen werd om dijen, kuiten en onderarmen comfortabel op het apparaat te laten passen.
andullatie gevaarlijk? ontdek hier 3 belangrijke tips!
Maar wat is andullatie therapie nu precies? Ontdek zelf hoe ik na jaren van pijn me weer goed voel en terug een volwaardig sociaal en professioneel leven heb dankzij andullatie therapie. I k heb NIET leren leven met pijn dankzij andullatie!
ANDULLATIE-MATRAS SKEPP.
Bitte beachten Sie, dass mit der Andullationstherapie die Beschwerdebilder als Krankheit nicht therapiert werden können und diese insoweit eine ärztliche Konsultation nicht ersetzt. Een wellness-matras dus met niet onderbouwde claims, waar zg ANDULLATIE THERAPIE mee kan worden ervaren. Misschien niet onplezierig.
Andullatiematras te koop Koopjeskrant.be.
Ontstres met Andullatie matras HHP. Andullatie matras 1jaar oud in perfecte staat. Andullatie werd ontwikkeld in samenwerking met wetenschappers, universiteitsklinieken en artsen en maakt deel uit van de bi. 1.800 Borgerhout Antwerpen. Andullatie is een nieuwe massagetherapie die vibratiemassage combineert met infrarood warmte.
ALLE KINESITHERAPEUTEN www.hhp.be.
Maar Andullatie geeft dan weer opmerkelijke resultaten. Het is niet miraculeus, maar toch een uitstekend complement bij de kinébehandeling. Hendrik heeft de therapie zelf uitgetest. Op basis van zijn eigen positieve ervaring en die van anderen gebruikt hij de therapie in zijn praktijk. Het is een uitstekend apparaat dat voor quasi elke aandoening kan ingezet worden.
Andullatie Massageapparaat 2dehands.be.
30 maart 2018 1638: Waregem Beveren. hhp massage tafel met andullatie matras en toebehoren. hhp massage tafel met andullatie matras en toebehoren massage van 20 programmas, 6 basis programmas, 14 mediche programmas, met verwarming 2 o. 30 maart 2018 0947: Opglabbeek.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
hhp massage tafel met andullatie matras en toebehoren. hhp massage tafel met andullatie matras en toebehoren buikgordel overtrek deken 2 opberg tassen massagge van 20 programmas, 6 basis programma., 18 maart 2018 1029: Opglabbeek. Voor meer informatie: 0476 25 12 38 Omgeving Beveren-Waas.
Andullatiematras Massageapparaat 2dehands.be.
Nog nieuw in de verpakking met 5 jaar garantie. HHP Andumedic 3 andullatie massagem. 2 februari 2018 1045: Zoersel. Andullatiematras van hhp. Matras en oplegtafel zo goed als nieuw. 24 januari 2018 1808: Denderleeuw Iddergem. Andumedic Andullatiematras geel-blauw. Andullatie-Massagematras van hhp. Goeie staat, topoccasie! Inclusief buikgordel en beenkussen. 1 jaar garantie. Werkt via een combinatie van t. 22 januari 2018 1633: Damme. Andullatiematras met garantie tot 2021. Nooit meer naar de kine of osteopaat met dit apparaat.

Contacteer ons