Zoeken naar andullatie matras waar te koop

andullatie matras waar te koop
ANDULLATIE-MATRAS SKEPP.
Want de oor-acupuncturisten geloven dat ook daar het het menselijk lichaam wordt afgebeeld door gerangschikte meridiaanpunten. Het" andullatie therapiesysteem beschikt over de Europese medische certificaten en is door de FDA goedgekeurd." Wat is weggelaten is dat dit certificaat alleen de veiligheid bevestigt en juist niets over de werkzaamheid stelt. Een FDA-approval, waarmee op de site wordt geadverteerd.: spreekt dan tegen wat de leverancier beweert, want het matras behoeft vanwege de grote gelijkenis met matrassen van voor 1976 niet te worden beproefd op effectiviteit. Wel op veiligheid. Zie ook: https//www.fda.gov/downloads/MedicalDevices/./UCM284443.pdf.: U krijgt van de kinesitherapeut de mogelijkheid andullatietherapie vrijblijvend te ervaren aangepast aan uw klachtenbeeld. Andullatietherapie is een combinatie van andullerende trillingen en infra-roodwarmte. Het andullatiesysteem is gekeurd door de strengste Europese en Amerikaanse instellingen TUV Reinland en FDA en wordt bij meer als 1500 dokters in Europa aangewend. Het partnerschap met de KU-Leuven waar ooit mee werd geadverteerd bestaat niet.
Andullatiematras te koop Koopjeskrant.be.
Andullatiematras te koop 5 zoekertjes. Toon op kaart. Andullatie is een nieuwe massagetherapie die vibratiemassage combineert met infrarood warmte. Uit verschillende wetenschappelijke en klinische studies blijkt immers dat a. professionele elektrisch verstelbare massagetafel. Deze Viper Hilow Pro onderzoeksbank antraciet werd in 2016 gekocht bij www.vipermedical.nl.:
Prijzen www.hhp.be.
We proberen u zo snel mogelijk te antwoorden. Stuur alle klachten of e-mails naar.: Registreer u hier voor de nieuwsbrief. Home Health Products bvba. Anduworld is ons portaal voor klanten en potentiƫle klanten. Via dit portaal kan je gebruik maken van diverse diensten. Oefenvideos en toepassingsvoorbeelden tonen je hoe je zelf Andullatie optimaal kan gebruiken.
De zin en onzin van andullatie Weg met rugpijn.
Dit is zeker waar, vooral de lange infraroodgolven zijn hiervoor goed. Bij de matras is het mij onduidelijk om welk type golf het gaat. Er bestaat een fenomeen waarbij je een actiepotentiaal kan omzetten naar vibraties. Dit wordt o.a. bij de shockwave toegepast voor het kapot schieten van verkalkingen. Bij andullatie beweren ze hier ook met te werken, maar dan in de andere richting.
Andullatiematras SKEPP.
Als je de reclame wil geloven, dan krijg je daar acupunctuur en voetzool-reflexologie. Het is bijna onmogelijk om een ziekte te bedenken waarvoor die matras geen wonderen zou doen. De beloften over de genezende werking verschillen wel naargelang het land waar de advertentie geplaatst werd.
Andullatiematras Massageapparaat 2dehands.be.
Andullatie is een therapievorm waar vibr. 9 april 2018 0914: Torhout. 4 maanden oud. Nieuwprijs zie foto. Verkoop wegens operatie. Perfecte staat en nog onder garantie. Met opbergtas en gebruiks. 5 april 2018 1952: Maasmechelen Uikhoven. Andullatie matras In perfecte staat met een kussen voor de benen, voor een beter bloedcirculatie en een buikriem speciaal voor af te vallen de.
Andullatiematras Apparatuur 2dehands.be.
Andullatie is een therapievorm waar vibr. 9 april 2018 0914: Torhout. 4 maanden oud. Nieuwprijs zie foto. Verkoop wegens operatie. Perfecte staat en nog onder garantie. Met opbergtas en gebruiks. 5 april 2018 1952: Maasmechelen Uikhoven. Andullatie matras In perfecte staat met een kussen voor de benen, voor een beter bloedcirculatie en een buikriem speciaal voor af te vallen de.
Tweedehands artikelen 2dehands.be.
Massagematras en tafel Andullatietherapie. HHP Andullatiemassage-matras met warmte-infraroodlicht ter hoogte van de schouders, rug en voetzolen voetreflexologie, alsook bijbehorende. 26 mei 2018 0807: Kapellen. Te koop, Ik verkoop mijn HHP matras Hij is in perfecte staat want ik ben zorgzaam op mij dingen. Mijn vraagprijsis1300, euro.De matras waar.

Contacteer ons