Op zoek naar andullatie?

andullatie
Andullatie Wikipedia.
Andullatie of andullatietherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning. Het essentiƫle instrument is een andullatiematras. De term andullatie" is beschermd en wordt gepromoot door de firma Home Health Products HHP.
Andullatie-therapie Artrose, Ervaringen, Vergoeding.
Op basis van zijn onderzoek concludeert Lievens dat andullatie doeltreffender is voor het bevorderen van het lymfetransport dan massage. Bij minder dan 6 minuten andullatie kon hij geen positief effect vinden op de verbetering van de doorbloeding. Bij langere prikkeling kon hij wel een significante toename van de bloedcirculatie waarnemen.
Andullatietherapie: Wat is het en voor wie?
Ze heeft toen een andullatie matras aangeschaft als laatste hoop met een programma waar ze zich aan moest houden dus vb elke dag 20minutjes op verschillende standen die door haar kinestist werden aanbevolen. Mijn mama is zeer sterk vooruit gegaan, geen last meer van pijn en heeft ook geen operatie moeten ondergaan.
Basisprincipes van Andullatie.
Andullatie stimuleert en brengt de lymfestroom op gang. Gevolg daarvan is dat andullatie enerzijds een betere stofwisseling mogelijk maakt op het niveau van het lymfesysteem, en anderzijds voor een stabieler immuniteitssysteem zorgt doordat ziektes voorkomen worden dankzij de afvoer van ziekteverwekkers.
Andullatie Medische Massagematras YouTube.
Published on Apr 10, 2012. De Medische Massagematras werkt met behulp van andullatie. Andullatie wil zeggen dat de trillingen van de matras niet alleen je lichaam masseren, maar ook precies de frequentie kunnen aannemen om bepaalde spieren en organen te activeren en blokkades op te heffen.
Andullatie Bron van gezondheid!
Andullatie combineert mechanische vibraties en infraroodwarmte en stimuleert de essentiƫle basisorganismen van het menselijk lichaam. De wetenschappelijke informatie en onderzoeken door wetenschappelijke instellingen naar Andullatie, kan u terugvinden op de website van de International Association of Andullation Technology www.iaat.eu. Basisprincipes van Andullatie.
Werkt andullatietherapie bij fibromyalgie en andere chronische aandoeningen? Gezondheid en wetenschap.
Op diverse websites die andullatietherapie aanbevelen, lezen we bovendien dat andullatie geen behandeling is op zich en geen arts kan vervangen, waarmee de verdelers zich juridisch indekken tegen klachten van ontgoochelde klanten. Hoe kunnen we dit interpreteren? Andullatie, de combinatie van infraroodlicht en vibraties, is gebaseerd op het idee dat ons lichaam gezond blijft dankzij resonanties microtrillingen van onze cellen.
Andullatie Beauty Gezondheid 2dehands.be.
Andullatie therapie: Geel andullatie toestel in goede staat Vast en opvouwbaar LxBxH1940x610x85. vandaag 0852: Aalst. Andullatie matras tafel. gisteren 1531: Ieper. Andullatie matras In perfecte staat met een kussen voor de benen, voor een beter bloedcirculatie en een buikriem speciaal voor af te vallen.

Contacteer ons