Meer resultaten voor andullatie wikipedia

andullatie wikipedia
t Groot Skepptisch Discussieforum Toon onderwerp andullatietherapie.
De dure producten van de firma worden echter op élke pagina aangeprezen, en uit de overeenkomsten met de website van het bedrijf blijkt duidelijk dat de hele publicatie een reclamecampagne is van HHP. Hoewel geen enkel heilzaam effect van andullatie ooit wetenschappelijk is aangetoond, staat het blad vol met medische beweringen: andullatie zou aangewezen zijn bij chronische pijn, osteoporose, fibromyalgie, neurologische aandoeningen, de ziekte van Parkinson, diabetes.
andullatie gevaarlijk? ontdek hier 3 belangrijke tips!
Maar wat is andullatie therapie nu precies? Ontdek zelf hoe ik na jaren van pijn me weer goed voel en terug een volwaardig sociaal en professioneel leven heb dankzij andullatie therapie. I k heb NIET leren leven met pijn dankzij andullatie!
Andullatie goedgekeurd door RTBF YouTube.
Andullatietherapie lijkt ietwat mysterieus, temeer daar ze zelfs niet op Wikipedia terug te vinden is. Op de HHP-website echter staat er des te meer te lezen. De therapie wordt tijdens de uitzending toegelicht door de Brusselse kinesist Eric Wallemacq die nu al twee jaar met andullatie werkt in zijn praktijk.
Andullatie Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Ga naar: navigatie, zoeken. Neem het voorbehoud bij medische informatie in acht. Raadpleeg bij gezondheidsklachten een arts. Andullatie of andullatietherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning.
Andullatie Bron van gezondheid!
Andullatie combineert mechanische vibraties en infraroodwarmte en stimuleert de essentiële basisorganismen van het menselijk lichaam. De wetenschappelijke informatie en onderzoeken door wetenschappelijke instellingen naar Andullatie, kan u terugvinden op de website van de International Association of Andullation Technology www.iaat.eu. Basisprincipes van Andullatie.
Andullatie getest door de RTBF www.hhp.be.
Uitgetest Andullatie uitgetest op de RTBF. RTBF-reportage in het kader van het consumentenmagazine On nest pas des pigeons. Naar aanleiding van de massale hoeveelheid kijkersbrieven wordt andullatietherapie toegelicht en getest. Andullatietherapie lijkt ietwat mysterieus, temeer daar ze zelfs niet op Wikipedia terug te vinden is.
massagematrassen vergelijken? start hier!
Op de markt sinds: 1999. Betrouwbaar product door organisatie die wereldwijd meer dan 300 medewerkers telt. Ondersteund en onderbouwd, toegepast door ziekenhuizen, kinesisten in Europa. Ervaringsstudies en wetenschappelijke publicaties op het toestel beschikbaar. Andullatie is een gepatenteerde term. Made in Germany.
Andullatie therapie Userbase.
Andullatie is bedrog, het is immers symptoombestrijding. De werkelijke oorzaak van CVS en fybro is bijna altijd de ziekte van lyme. Je kan beter een warm bad nemen, dat werkt even goed tegen fybro en CVS pijnen, en kost veel minder dan zo'n' andullatie mat.

Contacteer ons