Zoeken naar andullatie matras

andullatie matras
Andullatie Bron van gezondheid!
De wetenschappelijke informatie en onderzoeken door wetenschappelijke instellingen naar Andullatie, kan u terugvinden op de website van de International Association of Andullation Technology www.iaat.eu. Basisprincipes van Andullatie. Andullatie stimuleert de 5 basisfuncties van ons menselijk lichaam. Toepassingsgebieden van Andullatie. Andullatie kan ingezet worden voor pijnverlichting, sport, schoonheid of ontspanning.
Andullatiematras te koop Koopjeskrant.be.
andullatiematras tegen rugklachten. medische massagematras tegen rugpijnen, infraroodverwarming, meerdere programma's, extra kussens, in opbergtas, zo goed als nieuw. Andullatie is een nieuwe massagetherapie die vibratiemassage combineert met infrarood warmte. Uit verschillende wetenschappelijke en klinische studies blijkt immers dat a. Opplooibare kinétafel met andullatiematras en toeb.
Andullatie matras. Alles over een andullatie matras.
Dit kunnen botklachten zijn maar ook reumaklachten en spierklachten. Andullatie wordt tegenwoordig ook steeds vaker in de topsport gebruikt. Sporters gaan zo'n' 15-20 minuten op dit matras liggen waardoor de spieren losser worden en klachten verminderen. Een andullatiematras is vaak niet een matras waar u op gaat slapen s nachts maar een matras waar u sporadisch 15-20 minuten op gaat liggen.
Andullatiematras Torhout Wim Deraedt.
Waar u wel rekening mee moet houden is dat het gebruik van de matras niet geneest maar ervoor zorgt dat de ongemakken meestal pijn een heel stuk minder worden of zelfs verdwijnen. In onze praktijk wordt de matras vooral gebruikt bij spierspanningen en bij nek en rugklachten.
Werkt andullatietherapie bij fibromyalgie en andere chronische aandoeningen? Gezondheid en wetenschap.
Andullatie, de combinatie van infraroodlicht en vibraties, is gebaseerd op het idee dat ons lichaam gezond blijft dankzij resonanties microtrillingen van onze cellen. Deze hypothese is echter niet gebaseerd op wetenschap, waardoor de gezondheidsbeweringen een basis missen. Terwijl de matrassen al meer dan 10 jaar verkocht worden, is er tot op heden nog geen goede vergelijkende, klinische studie uitgevoerd, terwijl dit toch makkelijk zou kunnen. Dat doet de wenkbrauwen fronsen. Men zou bijvoorbeeld de effecten op lage rugpijn of fibromyalgie van een warm bad en van een andullatiematras met elkaar kunnen vergelijken. Of de resonanties van de matras veranderen en vervolgens evalueren of het effect voor de patiënt wijzigt.
Andullatie.
De andullatie matras biedt een 15-tal programma's, elk totaal verschillend en aangepast aan het specifieke ziektebeeld. Het chronisch vermoeidheidssyndroom CVS wordt vooral gekenmerkt door een enorme vermoeidheid in de spieren. Fibromyalgie FM en spasmofilie SF zijn uitingen van een abnormale prikkel ter hoogte van de neuromusculaire overgang.
dekrokus.be andullatiematras.
De andullatiematras maakt gebruik van andullerende trillingen in combinatie met infrarood warmte. Andullatie kan een aanvullende therapie bij uw kine beurten zijn. donderdag 30 oktober 2014 / Auteur: dekrokus.be / Aantal keer bekeken 727 / Reacties 0 /. Tags: andullatie therapie andullatiematras trillingen kwaaltjes hoofpijn zware benen slapeloosheid fibromyalgie.
Andullatie Wikipedia.
Andullatie of andullatietherapie is een alternatieve geneeswijze waarbij mechanische trillingen in combinatie met rood en infrarood licht gebruikt worden om lichaamscellen te stimuleren en zo te komen tot pijnverlichting en ontspanning. Het essentiële instrument is een andullatiematras. De term andullatie" is beschermd en wordt gepromoot door de firma Home Health Products HHP.

Contacteer ons